Computersysteem T-Mobile UK geeft duidelijkheid over nieuwe iPhone toestellen

9to5Mac heeft bekend gemaakt dat het computersysteem van T-Mobile UK melding maakt van acht nieuwe iPhone toestellen. Er wordt aangenomen dat zes van deze acht nieuwe toestellen betrekking hebben tot de iPhone 5. Het zou gaan om iPhone 5 toestellen met een opslagcapaciteit van 16Gb, 32GB en 64GB in respectievelijk de kleuren wit en zwart. Opmerkelijk is wel dat de overige twee toestellen een opslagcapaciteit zouden hebben van 8 GB waardoor het niet om de nieuwe iPhone zou kunnen gaan. Een van de mogelijke verklaring hiervoor gaat schuil in het bestaan van een iPhone 4S met een lagere opslagcapaciteit. Deze zou dan de vervanger moeten worden voor de iPhone 4 met 8 GB opslagcapaciteit.

9to5Mac maakte daarbij bekend dat de nieuwe iPhone toestellen zowel in het interne als externe systeem van T-Mobile zouden terug te vinden zijn. Dat deze toestellen reeds in het systeem van T-Mobile zijn opgenomen is niet zo vreemd. De provider maakt zich immers waarschijnlijk reeds klaar voor het persevenement dat door Apple wordt gehouden op 12 september. Het is wel de eerste keer dat er aanwijzingen verschijnen met betrekking tot een budget versie van de iPhone 4S. Eerder werd het toestel wel reeds opgenomen in het recyclingprogramma van Apple.

Verder bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid dat er in tegenstelling tot wat wordt verwacht toch een 8GB versie van de iPhone 5 zal verschijnen. Anderzijds kan het ook dat T-Mobile zich baseert op geruchten die reeds de wereld werden ingestuurd zonder dat ze hierover over officiële informatie van Apple beschikken. Het is niet de eerste keer dat blijkt dat T-Mobile zich klaarmaakt voor de komst van de iPhone 5. Begin van deze maand werd immers reeds duidelijk dat de provider in Duitsland reeds een aanzienlijke hoeveelheid nanosimkaarten had ontvangen. Algemeen wordt aangenomen dat deze bestemd zijn voor gebruik in de iPhone 5.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Populair:

Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).