iPhone 5 via Vodafone

Update: De tekst op deze pagina is verouderd. Bekijk hier onze actuele prijsvergelijkingspagina voor een compleet overzicht van de verkopers van de iPhone 5.

 

De iPhone 5 kan in Nederland officieel via Vodafone, KPN en T-Mobile gekocht worden. Hierbij bent u verplicht om een T-Mobile abonnement af te sluiten voor 1 of 2 jaar.Toch is het mogelijk om op een legale en risicoloze manier een iPhone 5 met Vodafone (micro)simkaart te gebruiken. Dit kan door de Iphone 5 simlock vrij te kopen. Dit doet u als volgt:

1. Koop een Simlockvrije iPhone 5 op bijvoorbeeld iPhoneServicePoint.nl. Een overzicht van websites die een simlockvrije iPhone 5 verkopen vindt u op deze pagina.

2. Koop een micro-sim kaart. Deze kaart kunt u kopen in de vorm van een abonnement, sim only of prepaid. Vodafone biedt speciale sim only kaarten aan (Super Sim Only genaamd) voor de iPhone.  Klik hier om de Super Sim Only van Vodafone te bekijken. Wij raden dit aan, omdat u hiermee redelijk goedkoop uit bent én u gebruik kunt maken van snel mobiel internet.

U kunt er ook voor kiezen om een normale sim only van Vodafone te kopen. Deze normale sim only kaarten van Vodafone vindt u hier.

3. Plaats uw Vodafone simkaart in uw iPhone 5. U kunt vanaf nu met uw iPhone 5 werken op het netwerk van Vodafone!

Mocht uw iPhone 5 ooit stuk gaan, kijk dan eens op onze dit reparatie-overzicht.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
iPhone 5 via Vodafone, 8.0 out of 10 based on 1 rating
Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).