iPhone 5 officieel te koop in Nederland

Het is zover, de iPhone 5 is vanaf vandaag officieel te koop in Nederland. Opmerkelijk is vooral het feit dat de nieuwe smartphone van Apple hier goedkoper is dan in Duitsland. Duitse klanten moeten ongeveer 40 euro per toestel meer betalen dan wie in Nederland een iPhone 5 aankoopt. Eerder was het wel reeds mogelijk om de nieuwe Apple smartphone te bestellen via één van de mobiele telecomproviders. Zowel T-Mobile als Vodafone als Hi boden deze mogelijkheid reeds aan.

Vanaf heden is de iPhone 5 dus officieel gelanceerd op de Nederlandse markt wat wil zeggen dat u eveneens rechtstreeks bij Apple kunt bestellen. U kunt een keuze maken uit drie verschillende iPhone 5 toestellen. Allereerst is er de iPhone 5 met 16 GB opslagruimte. Dit toestel heeft een kostprijs van 659 euro. Vervolgens is er ook nog de iPhone 5 met 32 GB opslagruimte voor een prijs van 759 euro en tot slot is er nog de 64 GB versie waarvoor u 859 euro dient te betalen. De iPhone 5 is verschenen in twee kleuren, namelijk wit en zwart.

Wanneer u een iPhone 5 wenst te bestellen via de officiële online store van Apple zult u wel rekening moeten houden met een aanzienlijke levertijd. Momenteel moeten klanten die de iPhone 5 bestellen via dit kanaal immers zo’n drie tot vier weken wachten alvorens hun toestel thuis wordt afgeleverd. Het spreekt voor zich dat u er wel gewoon ook kunt voor kiezen om uw nieuwe iPhone 5 op te halen in één van de verschillende plaatselijke Apple verdelers in Nederland.

Een ding staat in ieder geval vast, zij die al die tijd hebben uitgekeken naar de nieuwste telg in de iPhone reeks kunnen zich alvast in de handen wrijven. De iPhone 5 ziet er weer bijzonder goed uit en is weer net dat ietsje beter dan zijn voorganger. We wensen u in ieder geval reeds veel plezier met uw nieuwe iPhone!

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).