Simlock Vrij Kopen

De iPhone 5 is, zodra deze beschikbaar is, bij een aantal Nederlandse webshops simlock vrij te kopen. Deze webshops zijn allen al jaren actief in Nederland en hebben wij onderzocht op betrouwbaarheid, prijs en overige factoren zoals levering en after service. Hier staan onze resultaten:

NR.
WEBWINKEL PLUSPUNTEN BEOORDELING BEZOEK
1.
> Hoog servicelevel
> Voor 21:00 besteld, morgen in huis
goedkope prepaid
2.
> Met Vodafone abonnement
> Goedkoop
goedkope prepaid
3.
> Levering binnen 48 uur
> Overzichtelijke website
goedkope prepaid

Waarom een iPhone simlock vrij kopen?

Waarom zou je een iphone 5 kopen als je deze ook met software via internet kunt laten unlocken? Het voordeel van het simlockvrij kopen van de Iphone 5 is dit:

1. De telefoon blijft gegarandeerd simlock vrij. Apple heeft regelmatig updates voor de Iphone. Nadata je deze update installeer, zul je de iPhone opnieuw moeten unlocken. Dit kost veel werk én er is niet altijd een unlock beschikbaar. De nieuwe software voor de  iPhone5 moet namelijk eerst weer gehackt worden door de makers van de unlocks.

2. De garantie van Apple blijft intact. Mocht er ooit iets met je telefoon gebeuren, dan kun je bij de website waar je deze gekocht hebt de iPhone gewoon laten maken. Door een iPhone zelf te unlocken is dit niet mogelijk, omdat Apple Stores en T-Mobile stores je iPhone dan niet zullen accepteren. Het unlocken van de iPhone overschrijdt de gebruikersvoorwaarden.

De iPhone 4s is ook Simlock vrij te kopen. Kijk daarvoor op iPhone4swereld iphone 4s simlock vrij kopen.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Simlock Vrij Kopen, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Populair:

Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).