T-Mobile Duitsland heeft al nano-simkaarten voor de iPhone 5?

De geruchtenmolen rondom de iPhone 5 (of The New iPhone) draait al lange tijd op volle toeren. Een van die geruchten is dat de aankomende Iphone een nano-simkaart zal krijgen. Dit is een stuk kleinere simkaart dan de huidige simkaarten. Naar het schijnt heeft T-Mobile Duitsland al nieuwe nano simkaarten ontvangen. Theorie: deze is vast voor de iPhone 5 bedoeld!

T-Mobile Duitsland mag de simkaarten ook nog niet uitleveren aan klanten, maar veel winkels hebben de simkaart al wel op voorraad. Apple had begin dit jaar nog pittige discussies met Motorola, Nokia en Blackberry over een nieuwe standaard voor de simkaarten. Apple stuurde er erg op aan, zodat zij in de toekomst dunnere toestellen kunnen maken. De Europese organisatie ETSI gaf Apple toen gelijk.

Wij verwachten dat de nieuwste iPhone 5 wordt uitgerust met de nano-simkaart, maar we moeten nog even 12 september afwachten. De rechter simkaart in de afbeelding is de nano simkaart. Naar verwachting lanceert Apple met de nano simkaart ook een hele nieuwe productcategorie, namelijk de nano sim only.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).