Wordt iPhone Math aangekondigd in juni 2013?

De Commercial Times claimt te weten dat Apple in juni 2013 niet alleen de nieuwe iPhone 5S zal voorstellen. Er doen geruchten de ronde dat Apple immers met nog een nieuwe iPhone komt. Het toestel zou de naam iPhone Math krijgen en zou voorzien zijn van een 4,8-inch scherm. Waar deze informatie precies vandaan komt is tot dusver nog niet bekend. Het wordt echter nog beter voor liefhebbers van de iPhone toestellen. De laatste geruchten melden immers nog een derde nieuwe iPhone welke op de markt zou worden gebracht rond de feestdagen. Het zou een toestel betreffen met een 12-megapixelcamera. Of dit gerucht ook echt waarheid zal worden valt nog te betwijfelen. Zoals liefhebbers van de Apple smartphone weten staat Apple er nu niet bepaald om bekend frequent van schermgrootte te wisselen bij haar toestellen. De iPhone 5 is immers de eerste Apple smartphone waarbij de fysieke schermgrootte is veranderd.

Geloofwaardig of niet, het is niet meer de eerste keer dat een website uitpakt met een dergelijk bericht over een iPhone met een nog grotere schermgrootte. Eerder kondigde bijvoorbeeld ook de industriesite Digitimes reeds aan dat er een vijf inch iPhone zit aan te komen. Des te interessanter werd het verhaal toen bekend werd dat de nieuwe iPhone over een lager prijskaartje zou beschikken. De eerlijkheid gebied ons wel om te zeggen dat Apple’s Senior Vice President Worldwide Marketing Phil Schiller korte tijd na het nieuwsbericht brandhout maakte van het gerucht. Hij stelde immers dat er op korte termijn helemaal geen plannen zijn voor een “budget iPhone”.

Reuters probeerde het gerucht toch levendig te houden door te stellen dat de vertaling van de uitspraken van Apple’s Senior Vice President Worldwide Marketing Phil Schiller voor indicatie vatbaar zijn en er dus wel degelijk nog steeds een kans bestaat dat er een financieel interessantere iPhone op de markt zal verschijnen.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).