Zijn er drie nieuwe iPhone-toestellen in ontwikkeling?

Opmerkelijk nieuws toch vandaag in verband met de toekomst van de Apple iPhone. Als we de The China Times moeten geloven zouden er op moment van schrijven zomaar even drie verschillende iPhone-toestellen in ontwikkeling zijn. Sterker nog, de toestellen zouden ook dit jaar nog op de markt verschijnen. Of de geruchten die door de krant waarheid zullen worden valt echter nog maar af te wachten.

In eerste instantie zou Apple volgens The China Times werken aan… jawel, een nieuwe iPhone met een groter scherm. Deze iPhone zou voorlopig de codenaam “Math” hebben meegekregen. Het beeldscherm van deze nieuwe smartphone van Apple zou over een beeldscherm beschikken met een diameter van zomaar even 4,8 inch. De Aziatische krant verwacht dat het toestel naast de iPhone 5S zal worden uitgebracht. Over het derde en laatste toestel is er op zich nog helemaal niets bekend. Wel zou een bron gelekt hebben dat de derde Apple iPhone over een 12 megapixel camera gaat beschikken. 

De volgende vraag die we ons moeten stellen is wanneer we de nieuwe iPhone-toestellen precies op de markt kunnen verwachten. Als we wederom voortgaan op The China Times, dan zou de iPhone 5S en de tweede iPhone zomaar gelanceerd kunnen worden in juni van dit jaar. Er wordt daarnaast verwacht dat de derde en laatste iPhone tegen het einde van het jaar op de markt zal verschijnen. Of al deze geruchten uiteindelijk waarheid zullen worden valt nog maar af te wachten. Toch is The China Times niet de enige krant die reeds met dit nieuws uitpakte. In Azië zelf kwam The Commercial Times uit Taiwan ook reeds met dergelijk nieuws op de proppen.

De strijd tussen Apple en Samsung blijft natuurlijk een interessant onderwerp. De elektronica giganten boksen alle jaren tegen elkaar op. Nu Apple bezig is het met de nieuwe Iphone kan Samsung natuurlijk niet achter blijven. De nieuwste Galaxy S5 is al te verkrijgen. Het design is fantastisch en de camera van zeer hoog niveau. De Samsung Galaxy S5 kopen kan zeer voordelig. Het toestel is al verkrijgbaar vanaf €99 met een 2 jarig abonnement.

Tot slot, bovenstaande informatie staat naar verwachting helemaal los van het feit dat Apple nog met een voordeligere iPhone op de markt zal komen. De geruchten worden vooralsnog (naar goede gewoonte) door Apple ontkent, maar toch wijzen bepaalde bewegingen binnen de markt er op dat een deel van deze geruchten zomaar eens bewaarheid zou kunnen worden.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Gemiddeld kreeg iPhone5kopen.nl 4.3 van de 5 sterren (658 reviews).